• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Idén februárban megismerkedtem egy lánnyal az interneten.Elég hamar kiderült,hogy mi egymásnak vagyunk teremtve viszont nagyon távol vagyunk egymástól.Én Angliában dolgozok Ö pedig Magyarországon és nagyon ritkán tudunk találkozni.Két hete volt az első találkozás és elterveztünk mindent,hogy mi lesz amikor találkozunk.Minden szépen alakult amíg el nem jutottunk az ágyig.Ott ugyanis már nem működött a dolog.Soha nem volt problémám a merevedéssel és most egy kicsit pánikba estem.Azt még el kell mondanom,hogy Őelőtte 4 évig nem volt kapcsolatom,még egyéjszakás kaland sem! A kérdésem az lenne.hogy forduljak-e kezelőorvoshoz potenciazavarral?Van-e köze a potenciazavarnak ahhoz,hogy 4 éve nem volt szexuális életem? Ebben kérném a segítségét Tisztelt Doktornő/Úr!Nagyon szeretjük és nem akarjuk elveszíteni egymást!Előre is köszönöm a segítségét!

        Dr. Merth Gábor válasza a merevedési zavar témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy egy pszichés gát állt a dolog hátterében, de ez véleményem szerint hamar fel tud oldódni, amennyiben konkrét lelki-probléma nem áll fenn (nem ismervén a körülményeket, itt azért megemlíteném az erős alkoholos, fáradtság és más befolyásoltság potenciára irányuló negatív hatásait is...). Az is tény, hogy egy régóta fennálló prosztatagyulladás szintén okozhat potenciazavarokat (ez is kezelhető). Én azt javaslom, keressen fel egy urológus szakorvost, ahol egy egyszerű vizsgálattal kiszűrhető, ha szervi oka lenne a problémának. Budapesten személyesen is segíthetek. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 31., 19:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: