• Gomba2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Pár napja irtam Gomba címmel önnöknek!Rövid fitymafék?és ezzel mit tehetünk?És ez mit jelent?De ez eddig nem volt a férjemnél, csak most egy 3-4 hónapja alakult ki!!Lehet az h ez igy késöbb alakul ki?És ez probléma ha továbbra is igy szeretkezünk és mindig elszakad? Köszönöm válaszát előre is!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a rövid fitymafék témában

        Az Ön által elmondottak alapján ezt tűnik a legvalószínűbb megoldásnak. De vizsgálat nélkül ezt nehéz megállapítani. Tehát keressenek fel egy Urológiai vagy bőrgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 27., 06:29; Megválaszolva: 2011. július 28., 17:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés