• Gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Gombás betegségem volt melyet nálam a nőgyógyász sikeresen kezelt, de szerintem most elkapta tőlem a férjem,aki szépen lassan visszafertőzött engem!Neki a hímvesszőjén szeretkezéskor elszakad a bőr, más tünete nincs!ez gomba ugye?nekem ismét meg kell szerintem látogatnom a nőgyógyászt, mert megint viszket és ég!De párom nem hajlandó orvoshoz menni, neki ez ciki!tud adni az én nőgyógyászom neki is hatásos gyógyszert, v krémet? Köszönettel

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a gombás fertőzés témában

        A bőr nem a gomba miatt reped be, hanem a rövid fitymafék szakadhat át közösülés közben. Viszont a férfi húgycsőben megtelepedhetnek kórokozók. Javaslom orális gombaellenes szer szedését (fluconazol 150)- mindkettejüknek 1-1 tbl.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 24., 20:35; Megválaszolva: 2011. július 26., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés