• Mi lehet a herémen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már máskor elöfordult velem, hogy nyaranta enyhe fájdalmat éreztem a herémben. Ritkán jelentkezett és volt hogy csak kényelmetlen volt a megszokott alsónemű. Ha állók és nagyon megvan ereszkedve a bal herém és fejeb huzom akkor egy vérholyaghoz hasonló szines valami van rajta ami puha de tapintásra nem fáj. Viszont ha nem huzzom feljebb csak körbe tapogatom akkor nem látszik meg nem is érezni. És ahol az erek összefutnak a herezacskón az átmágy nekem a jobb herémhez és ott csillag alakba más szinüek az erek 1 nagyon kicsi részen olyanok mint a kezemen nem vastag csak más szinű Öt éve volt utoljára megütve. Nem nagyok söt lehet, hogy kisebb is az átlagnál. Mi lehet ez mert most nem tudok elmenni orvoshoz? Here visszér, vérholyag, rák? Mi az amit ki lehet zárni.?

        Dr. Merth Gábor válasza a herepanaszok témában

        Kedves Kérdező, kizárni nem lehet semmit, a mondottak alapján, ehhez egy tisztességes urológiai szakvizsgálat szükséges. Elképzelhető a herevisszér-betegség (varikokele), ez leginkább bal o. szokott előfordulni, tompa, húzó jellegű, kényelmetlen "fájdalommal" jár. (Mert ugye a herezacskóról volt szó, nem a heréjéről...) Ahhoz, hogy valaki "A"-t vagy "B"-t mondjon Önnek, el kell mennie egy szakvizsgálatra. Sajnos levele alapján most csak ezt tudom mondani, mert nekem is több kérdésem lenne, hogy tisztázzunk dolgokat... Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 13:03; Megválaszolva: 2011. július 20., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés