• Vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Már több, mint fél éve szenvedek a vizelési panaszaimtól. Furcsán hangzik, de több, mint fél éve már teljesen máshogy érzem azt, hogyha a hugyhólyagom elkezd megtelítődni. Egy évvel ezelőtt még képes voltam akár 6 órát is vizelés nélkül, most sajnos ez drasztikusan lecsökkent, és volt olyan időszakom, mikor alig mertem még az utcára is kimenni, mert mivan ha rámjön, és nem tudok elmenni WC-re. Nyilvános WC-n csak akkor tudok vizelni, hogyha nincsenek, vagy csak alig vannak bent. Sokszor szorítom, mert félek, hogy esetleg bevizelek, mert nem mindig érzem, hogy WC-znem kell. Ez mitől lehet, és mi lehet a gyógymód rá? Ha ez így megy tovább, tönkreteszi az életemet...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyakori vizelési inger témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet fertőzés okozta hólyaggyulladás, de akár interstitialis cystitis vagy hyperaktív hólyag szindróma is okozhatja. Javasolt urológiai vizsgálatra bejelentkeznie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 09., 01:02; Megválaszolva: 2011. július 11., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés