• FÉRFIGOND

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        43éves partneremnek pajzsmirigyre szedett gyógyszerei vannak,ill. átesett évekkel ezelőtt 1fitymaszűkület miatti műtéten,s emiatt már kérdeztem,hogy befolyással van-e a korai magömlésre.kÖSZÖNTEM a választ!Azt szeretném tudni,tehetünk-e ellene bármit a 'gyakorláson' kívül,ha mindezek okozzák a problémáinkat?Köszönöm szíves válaszát a doktornak!

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Igen tudnak tenni. Először is, el kell végezni egy szakorvosi vizsgálatot, ki kell zárni a gyulladásos kórképeket (pl. prosztata gyulladás, sok minden okozhat ugyanis eja.pareco.-t). Ezek után -a vizsgálatok tükrében lehet elindítani a korai magömlés kezelését. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 07., 15:26; Megválaszolva: 2011. július 08., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: