• Szimpla húgycsőgyulladás v nemi fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a kovetkezo problemaval fordulok on(ok)hoz: egy hete ejel egy oromlany roviden oralisan majd kezzel elegitett ki. az oralis resze rovid, max felperces lehetett. 5-6 oraval kesobb ebredve mar ereztem fajdalmat, de akkor meg csak arra gondoltam, hogy kezzel bant velem tul durvan, mert a fitymafekemet fajlaltam, es azon lattam csak kis pirosodast. par nappal kesobb viszont mar inkabb ugy ereztem, hogy a hugycsovem faj, es ez azota, egy hettel kesobb is igy van. kicsit olvasgattam utana, es kankora gyanakodtam, de nincs semmilyen folyasom sem, csak eget a hugycso. az sem igaz, hogy fajdalmas lenne a vizeles. sot, akkor meg kellemesebb is. nicns a makkon sem semmilyen elvaltozas. viszont toltottem ket napot egy 18 fokos irodaban, ugyhogy az is felmerult bennem, h szimpla felfazas lehet( ezt igazolhatja esetleg az is, hogy meg egy aranyer is elomaszott :/ ) es az is fura, hogy a fajdalom tul hamar jelentkezett azokhoz az std-khez kepest, amikrol olvastam mar. Mi lehet a problema? elore is koszonom a valaszt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Nem biztos, hogy most fertőződött meg, korábban is történhetett. Még ha nem nemi úton terjedő kórokozóról van is szó, férfiak esetében a húgyúti fertőzések esetén javasolt tenyésztésre mintát venni, legjobb lenne, ha elmegy urológiai szakrendlésre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 07., 12:21; Megválaszolva: 2011. július 08., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: