• Potencia zavar?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Férfi! Mielőtt nem volt barátnőm volt, hogy napi 2-3x-or maszturbálnom kellett,mert egyszerűen nem bírtam. Barátnőm van 1 hónapja és eddig ő nem akart szexuális életet velem,bár egy 2 hete mindennap találkozunk és míg vele voltam kb. 2-4 óra hosszán keresztül majdnem folyamatosan állt. Most 2 héten keresztül mindig úgy távoztam tőle, hogy az ágyék részem nagyon sajgott fájt,gondolom én hogy izomláz. De ugyanakkor utóbbi néhány napban azt is észrevettem, hogy ha magam vagyok nem kívánom az önkielégítést és mintha nehezebben jönnék izgalomba. A kérdésem az lenne, hogy valami bajom lehet a merevedés nehezebben való beindulása miatt? Meg nem is olyan kemény mint régebben. Vagy ha beindulna vele a rendsueres szexuális élet akkor úgymond már letudnám vezetni a feszültséget és nem lenne ilyen problémám? Előre is köszönöm! Csabi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a merevedés témában

        Kedves Csabi! Korai kétségbe esnie, a sajgó lágyéktáji fájdalom oka pedig semmi kóros, csupán arról van szó, hogy a nemi izgalmat nem követi kielégülés. Ne aggódjon, az együttlétnél minden rendben lesz, ha előre bestresszeli magát a problémára, akkor nagy valószínűséggel lesz is probléma.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 04., 10:12; Megválaszolva: 2011. július 05., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés