• Herebetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem doktor úr/nő Azzal a kérdéssel fordulok önökhoz hogy a bal herém alsó részén a lágy részen a börben egy kis borsszem nagyságú csómót érzek. Foggalmam sincsen milehet de nagyon idegesít h nem a valami komolyabb probléma. előre is köszönöm a válaszát ja elfelejtettem , hogy nem fáj egyáltalán csak ha össze akarnám nyomni akor szúr de különben semmi

        Dr. Merth Gábor válasza a herezacskó elváltozás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a herezacskón található az elváltozás, nagy valószínűség szerint tüszőgyulladás-furunkulus lehet a baj. Ennek kezelése döntően bőrgyógyászati. Lehet tenni rá húzókötést, meg lehet nyitni, de ennek kezelése ilyenkor már kicsit komplexebb, napi rendszerességgel kell lekezelni, amíg a bőr ismét szépen megnyugszik. Ha test szerte máshol nincs ilyen problémája, elmehet vele urológushoz is, vagy akár bőrgyógyászhoz. Mindkét helyen elmondják mit-hogy-hányszor.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 28., 18:57; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés