• Fehér folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr Egy ideje észrevettem, hogy a makkom alatti bőrfelületen, egy kisujj köröm méretű fehér folt található. A kérdésem az lenne, hogy ez mi lehet, illetve hogyan tudnám eltüntetni? Semmiféle mellékhatást nem tapasztalok, nem fáj, tapintásra sem érzékelhető különbség. Egyszerűen csak ott van, és nem tudom mi lehet. Nemi úton nem szerezhettem, ugyanis nem élek nemi életet. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a fehér folt a péniszen témában

        Kedves Kérdező! Ennek a fehér foltnak több oka is lehet. Első körben mindenképpen meg kellene vizsgálja egy szakorvos (akár mintát is vehet). Ezen kívül vannak kérdések, melyeket Önnek kellene megválaszolni -az urológusnak. Majd ezt követően, a bajtól függően el lehet kezdeni a kezelést. Nem feltétlen kell fertőzéses eredetre gondolni, vannak olyan betegségek, melyek hasonló módon kezdődnek, és akár a tejes szervezetet érinthetik, nem feltétlen csak az urológiai szerveket. De ezt innen most megmondani nem lehet. Javaslom keressen fel egy urológus szakorvost, ott nagy valószínűséggel meglelik a baj forrását! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 22., 22:46; Megválaszolva: 2011. június 27., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: