• Urológiai probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Nő! A páromnak régóta elhúzódó problémája van, amit már többszöri urológiai kezelés sem szüntetett meg. A férjem ondója már évek óta darabkás, sőt kb. egy éve véres is volt. Jártunk orvosi vizsgálatokra, és mindig 3-4 hónapig tartó antibiotikumos kezelést kapott, de ezek sem segítettek. Az orvosok azt mondták prosztata gyulladása van, és szedje tovább az antibiotukumot. Kérem adjon tanácsot, hogy milyen alternatív kezelést választhatna, esetleg valami gyógykészítmény, tea, gyógyszer, stb. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a ondó témában

        Javsolhatok kisvirágú füzike teát, rozspollen kivonatot, illetve törpepálma kivonatú gyógykészítményeket.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 08:31; Megválaszolva: 2011. május 30., 19:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés