• Urológus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Párommal szexuális aktus közben a herém felcsúszott a hasüregem felé, ez most történt meg velem először! Arról szeretnék érdeklődni hogy ezzel forduljak orvoshoz vagy mi a teendő!?

        Dr. Kocsis István válasza a here témában

        Tisztelt Olvasónk! Ha egyébként a herék a zacskóban tartózkodnak, nincs teendő, ha fent maradtak, akkor valóban érdemes felkeresni egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 15., 14:17; Megválaszolva: 2011. május 17., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés