• Gyakori vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr köszönöm gyors és megtisztelő válaszát. Az előző chlamindyás kérdésemben nem említettem, hogy 4 éve ugyanaz a partnerem van mással nem volt még semmilyen sexuális együttlétem a barátnőmet is csináltatott chlamyndia tesztet és neki negatív lett, szóval igazából nem tudom, hogy honnan kaphattam el. A kérdésem az lenne, hogy ugyebár 6 hetes antibiotikumot kaptam és most voltam controll ellenőrzésen és megállapította a Doktor Úr, hogy nincs már chlamyndia fertőzésem tehát kigyógyúltam belőle. Hozzá tenném, hogy varicocele here viszértágulatom van de azt 2 éve megvizsgálták mondták, h ha nincs vele panasz akkor nem kell megműteni akkor csináltak egy vese ultrahangot is, hogy nem a vesémmel van-e baj de akkor nem volt semmi baj a vesémmel minden rendben volt. A kérdésem az lenne, hogy még mindig tart ez a gyakori vízelés van olyan amikor 2-3 napig elmúlik utána meg újra előjön ilyenkor nem keveset vízelek olyan 14-5 másodpercig nem csíp nem fáj nem ég nem akadozik. Éjszaka is legalább 1x kimegyek Wc-re pisilni. A kérdésem az lenne, hogy miért lehet ez a sok pisilés talán a veséimmel lehetnek problémák? A vesém nem fájnak sehol szval nem értem. Mit javasol? Mi okozhatja ezt a sok pisilést mert nagyon zavar az elmúlt 5 hónapban van ez és 19 éves vagyok foggalmam sincs, hogy mi lehet az oka valami antibiotukum kúra esetleg vagy nem tudom tőzeg áfonya teát betoltam egy dobozzal. Megtiszelő válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a gyakori vizelés témában

        Nos, azt kell mondjam, ettől még lehet egy prosztatagyulladása, de akár valóban, kezdődő vesebetegsége is, sok a kérdés maga körül bennem. Az orvosával kapcsolatban is. Egyszerűbb lenne, ha felkeresné rendelőmet, mert ezt így levelezésen keresztül nehéz kideríteni, ne haragudjon!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 09., 12:16; Megválaszolva: 2011. május 12., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés