• Szexuális probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám az, hogy szeretkezés közben bizonyos pózokban fáj a hímvesszőm, illetve szeretkezésből fakadó orgazmus után órákig, fáj a hímvesszőm, amikor merev. A makk alatt és középtájon főként. Ez olyan mintha nagyon feszülne a bőr, de az első orgazmusig nincs vele gond Erős, nyomás alapú fájdalom. Mitől lehet ez? Mit lehet ellenne tenni?

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Szinte biztos, hogy rövid a fitymaféke (ez egy képlet, a hímvessző "hasi oldalán", közvetlenül a makk-pénisz test találkozásánál. Mivel ez az állapot magától nem fog megoldódni (maximum szeretkezés alatt egyszer csak beszakad, mely igen fájdalmas, vérzéssel járó helyzet), ilyenkor egy ambuláns műtét keretében, művi úton feloldjuk ezt a helyzetet. (Azaz a műtéti eljárás érkezéstől-távozásig kb. egy óra, sebgyógyulás-pihentetés ideje kb. két hét, melyet követően a hímvessző probléma mentesen újra "bevethető") Amennyiben igényli, várom magán rendelőmben, ahol mindezt kulturált körülmények között megejthetjük.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 06., 20:14; Megválaszolva: 2011. május 09., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: