• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30 éves férfi vagyok. Éjjel arra ébredtem hogy fáj a jobb herém tapintásra kemény duzzadt. Enyhe fájdalom továbbra is kitart és továbbra is duzzadt de csak a jobb. Pár napja észrevettem hogy az ondom inkább "vizes" jellegű és mintha vér folt lenne benne. Vakbelműtetem volt egy hónapja. Kb ezek a körülmények. Kérem segítsenek mi lehet ez?! Köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Hogy történt a műtét? Lágyék környéki feltárásból nyitott műtétként, esetleg laparoscoposan? Általában ilyenkor nem szoktak hasi hálót beültetni (nyílt feltárás), de nem ismerem az alkatát, ritkán sor kerül erre is (ilyen esetben esetleg a műtéti területe is érzékeny lehet). Elképzelhető, hogy műtéti terület mentén egy "leterjedő" gyulladás támadta meg a jobb mellékherét, de az egy hónap már azért elég messze van, ezen kívül ezeket a műtéteket antibiotikus védelemben csinálják. De tény, valószínű, hogy "csak" egy bakteriális fertőzés. Lehet ezen kívül nagyon sok más is, akár –nem megijeszteni akarom, csak, mint lehetőséget említem– egy párhuzamosan kifejlődő, ép most jelentkező here rák is. Ezeket egy urológus könnyedén meg tudja állapítani, tehát minden képen azt javaslom, forduljon szakorvoshoz, gondolja megvizsgálhatom!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 17:11; Megválaszolva: 2011. május 02., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés