• Mit tanácsol?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tul hamar van erekcióm, és szexuális együttléteknék is túl hamar elélvezek ez által.Ebben kérem a segítségét.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező! Mit jelent a túl hamar? Az átlagos idő a pénisz hüvelybe kerülése után a magömlésig 5-10 perc. Oka lehet a korai magömlésnak, ha valaki heti 2 alkalomtól ritkábban él nemi életet. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha rendszeres nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés, akkor kell kezelni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 06., 15:43; Megválaszolva: 2011. április 06., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés