• Hólyaggyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nekem állandóan egy visszatérő hólyaggyulladásom van, amint egy picit is hideg éri az alsó testtájékomat, rögtön csíp a vizelet, iszonyú büdös, és nagyon fáj a vizelés vége. Ezzel már többször voltam orvosnál, régebben még vesegörccsel is párosult, (ilyenkor mindig 3 keresztes szokott lenni a vizeletem) sőt, volt egy vesemedence-gyulladásom. Lehet, hogy még abból nem sikerült kigyógyulni? Nem szeretnék minden héten orvoshoz menni, és antibiotikumot sem szeretnék szedni, mert gyomorfekélyem és refluxom is van, ezért a tanácsát kérem, mit tegyek, hogy ez többé nem térjen vissza. Ilyenkor rengeteg vizet és felfázás elleni, illetve vesevédő teákat iszom, attól picit jobb, de ezt a visszatérő fájdalmat már nem bírom elviselni. Jelenleg még a tőzegáfonya kapszulát is eszem, mindent elkövetek, hogy elmúljon, de mindig visszatér. Nagyon melegen szoktam felöltözni alulról, de úgy látszik, elég egy-két perc, hogy megcsapjon a hidegebb levegő, és végem van. De sokszor előjön akkor is, ha nem is fáztam fel, csak úgy magától. Ezt már nagyon utálom, nem bírok így élni, dolgozni. Már úgy nézek ki, mint egy múmia. Úgy be vagyok öltözve állandóan, mintha az északi sarkon élnék. Segítségében bízva maradok tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Érdemes lenne egy nőgyógyászati vizsgálatra bejelentkezni, elő szokott fordulni, hogy egy lappangó, felszálló hüvelyi fertőzés okozza a visszatérő húgyúti fertőzéseket. Ha ez nem vezet célra, akkor sajnos nehéz a helyzet, szóba jön alacsony dózisú antibiotikumos megelőzés, esetleg szex után alkalmazott antibiotikum, Uro Vaxom adása, stb. Írjon majd vissza, hogy a nőgyógyásznál igazolódott-e fertőzés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 12:41; Megválaszolva: 2011. április 05., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés