Szemölcs

Tisztelt Doktornő! 3 héttel ezelőtt lézeres úton eltávolítottak egy apró szemölcsöt a nemi szervemről. Úgy tűnt, hogy az apró seb be is gyógyult teljesen, viszont amint megfeszül a bőr, akkor újra kireped, és bevérzik. Ön szerint ez normális jelenség e, vagy szükséges bármiféle kezelés? A műtét elvégzésekor 5-6 napos gyógyulási időt említettek, és azóta eltelt 3 hét.

Dr. Csuth Ágnes válasza péniszvérzés témában

Kedves Kérdező!

Tegyen rá 4-5 napig steril gézre helyezett Neogranormont, ez segíti a sebgyógyulást. 4-5 napig ne éljen nemi életet. Ha ezek után is problémája van,. menjen vissza kontrollvizsgálatra.

Kérdés: 2011. március 29., 07:54 ;Megválaszolva: 2011. március 29., 11:01
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Pénisz vérzés
Tisztelt Dr NO/Ur! Nos szeretkezes utan mar mint mikor el elveztem eszre vettem, hogy a spermaval egyutt jott egy kis ver is.... fajdlaom mentesen azota se...
vérzés
Üdv. Tegnap délután Szexuális aktus közben vettem észre hogy a húgycsövön keresztül vér távozik a péniszemből, de semmiféle fájdalmat nem...
Mitől lehet véres folyásom?
Tisztelt Doktor úr/ nő! Már második este azt tapasztalom amikor levetkőzöm, hogy véres az alsónadrágom a péniszem végénél. A közérzetem jó...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után