• Vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Koszonom a gyors valaszat az elozo kerdesemre. Valoszinuleg hugy-ivarszervi fertozesem van es elkezdem fogyasztani a ''kis-viragu fuzike teat'', mivel nincs lehetosegem vizelet vizsgalatra menni. Mi lehet a legsulyosabb szovodmenye ennek a fertozesnek es mik lehetnek a legsulyosabb tunetei? Nemi es/vagy oralis aktus soran tovabb adhatom ezt a holgy paromnak? Ha a fent emlitett teat cukorral izesitve fogyasztom, akkor az csokkentheti a tea hatoanyagat? Koszonom a valaszait es a turelmet. Tisztelettel: Lajos

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Lajos! Ha panaszai nem javulnak, akkor feltétlenül forduljon orvoshoz, mert felszálló fertőzés révén egyéb szervekre átterjedhet a gyulladás. A teát naturan igya. Mivel vizsgálat nélkül nem tudjuk, hogy pontosan milyen fertőzésről is van szó, védekezzen mindenfajta szexuális aktus során.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 24., 22:04; Megválaszolva: 2011. március 25., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés