• Csípő vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Azért fordulnék Önhöz, mivel körülbelül egy hónapja streptococcus agalactiae által okozott bakteriális hüvelyfertőzésem volt, mely folyamatos csípő, égető érzéssel járt vizeléskor. Végre adtak rá olyan gyógyszert, amitől a nőgyógyászati problémáim elmúltak, de vizelés elején még mindig jelentkezik a csípő érzés. Elmentem vele urológiára, ahol katéteres vizsgálattal nem találtak baktériumot a hólyagomban ezért ők azt mondták, hogy azért csíphet, mert a baktériumok a húgycsőben vannak. A kérdésem az lenne, hogy ha valóban bekerült a streptococcus baktérium a húgycsövembe, hogy lehet azt onnan kiírtani? Válaszát előre is köszönöm: Anita

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Úgy hogy a sexualis partnerét is kikezelik. Sőt szeretném aláhúzni, hogy ő kell legyen az első, mivel valószínűleg újra és újra megfertőzi Önt, és Ön pedig vissza. Használjanak óveszert!


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 08., 09:17; Megválaszolva: 2011. március 09., 16:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés