Nemi szervi problema-e?

Tisztelt doktor ur - no. nemregiben elkezdett 1 kozepes erossegu fajdalom fellepni a himveszom folott kevessel. A fajdalom olyan erzes mintha erosen nyomnak es nemtudom mitol lehet. Ami erdekes hogy azelott alhasi fajdalmam volt.. azaz ott volt a nyomaserzes es most lejebb ment egesz a himvesszim fele egy olyan 5cm vizszintes es 2 cm fugoleges tavolsagon van jelen. Talan lehet az is fontos lehet hogy az alhasi fajdalom elott pedig az tortent hogy hideg tejet ittam es az egesz gyomrom ugy begorcsolt es fajt hogy nem tudtam kozel egy oran at kiegyenesedni. Miutan az elmult utana kezdett jelentkezni az ahasi fajtalom most ez a himvesszo feletti. Nem vagyok erzekeny a tejre. Ha tudnak segiteni mi lehet a problema oka kerem irjanak mert az oldalon bongeszve nem nagyon jottem ra. Mas tunetem nincs ezen kivul.. Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza urológia témában

A tej fogyasztás és az ilyen jellegű tünetek közti kapcsolatot eleve kizárnám.

Önnek kell felidéznie esetleg volt-e olyan nemi kapcsolata mely során nem használt óvszert, ha igen akkor forduljon a nemibeteg gondozóhoz.

Kérdés: 2011. március 03., 19:36; Megválaszolva: 2011. március 06., 08:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...