Herepanasz

Üdvözletem! Néhány hete a jobb herémbe hirtelen nyilalló fájdalom hasított, pár perc múlva elmúlt, azonban azóta is húzódó érzésem van, az ágyékom jobb oldalát nem tudom ellazítani, állandóan feszül. Nem tudom hogy elmenjek-e orvoshoz, vagy esetleg nehéz fizikai munka következménye-e. Váalaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza herefájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet egy fizikai megerőltetés, túlerőltetés következménye. A javaslatom, ha pár nap pihenés mellett sem javul keressen fel urológiai szakrendelést. Fokozódó fájdalom esetén hamarabb.

Kérdés: 2011. március 02., 22:44; Megválaszolva: 2011. március 06., 09:13
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.