Tesztoszteron

Tisztelt Dr! 28 éves lisztérzékeny beteg vagyok és minimális arcszőrzetem van, gyakorlatilag szinte csak az államon az is igen gyér, a korom ellenére nem csak a borosta hiánya miatt, mindenki 20évesnek néz.Kérdésem az lenne, hogy ez csak egyszerű genetika vagy állhat e e mögött hormonális zavar. Amennyiben alacsony a tesztoszteron szintem és erre hormont vagy egyébb tesztoszteronszint növelő készítményt szedek akkor milyen negatív hatásai lehetnek, illetve, ha abbahagyom utána ennek a hormonnak a termelődése hogyan alakul a szervezetemben?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza andrológia témában

Kedves Kérdező!

Elképzelhető, hogy alacsonyabb a tesztoszteron szint, de ez csak hormonális vizsgálattal lenne kideríthető.Saját magának semmilyen készítményt ne vegyen, mert veszélyes, inkább andrológushoz forduljon.

Kérdés: 2011. február 27., 15:56; Megválaszolva: 2011. március 01., 14:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Azoospermia
Tisztelt Doktór Úr! Párommal 2 és fél éve tervezzünk babát, (ő is 27 éves) de eddig még nem sikerűlt.Én már talán minden vizsgálaton túl...
Andrológia - FSH érték
Szeretném tudni, hogy mit jelentenek a férjem vizsgálatához kapcsolódó következő véreredmények: LH/FSH hányados - 0, 52 Prolactin - 112 FSH - 26, 6...
Miért nem jön a baba?
Tisztelt doktornő! A segitségét szeretnénk kérni mert nagyon elvagyunk keseredve. A párommal nagyon szeretnénk már babár tavaly óta probálkozunk...
Mit befolyásolnak az Ig értékek?
Tisztelt Szakértő. Andrológus segitségét szeretném kérni. Sima urológiai kivizsgáláskor normospermia igazolt. Meddőségi kezelés során MAR teszt...
SM és a sex
 Dr Csanádi Gábor doktorúrtól kapott válaszához, amit köszönök, a felvetéseire válaszolnék és továbbiakban kérdezném mit ért azalatt, hogy...