• Tesztoszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! 28 éves lisztérzékeny beteg vagyok és minimális arcszőrzetem van,gyakorlatilag szinte csak az államon az is igen gyér , a korom ellenére nem csak a borosta hiánya miatt, mindenki 20évesnek néz.Kérdésem az lenne, hogy ez csak egyszerű genetika vagy állhat e e mögött hormonális zavar. Amennyiben alacsony a tesztoszteron szintem és erre hormont vagy egyébb tesztoszteronszint növelő készítményt szedek akkor milyen negatív hatásai lehetnek, illetve,ha abbahagyom utána ennek a hormonnak a termelődése hogyan alakul a szervezetemben?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a andrológia témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy alacsonyabb a tesztoszteron szint, de ez csak hormonális vizsgálattal lenne kideríthető.Saját magának semmilyen készítményt ne vegyen, mert veszélyes, inkább andrológushoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 27., 15:56; Megválaszolva: 2011. március 01., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés