• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        harom hettel ezelott szexualis kozosules kezben a himveszom kicsuszott es megutodott, akkor egy nagyon keves fajdalmat ereztem. Az utkozet ota nem merevedik gyakran (az utkozet elott es utanna sem volt allanado partnerem) a napi megszokashoz viszonyitva. Amikor nagy nehezen sikerul elrerni az erekciot akkor is ugymond felkemeny. Ugyannakkor erezheto egy neha jelentkezo fajdalom is: ami izom huzodas esegesi erzesbol tevodik ossze, es amikor vizelni kell akkor nagyon kell nehezebben tudom visszatartani. Kerdesem az az lenne hogy ez egy verrog keletkezesenek koszonheto, vagy ennel sulyosabb a helyzet? Pszichologiailag is befolyasolva vagyok hogy nem erek el normalis erekciot? Elore is koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a péniszsérülés témában

        Kedves Kérdező! A problémája mielőbb urológiai vizsgálatot tesz szükségessé, valamilyen sérülés történhetett, ami a merevedésben zavart okoz, ezt ki kell vizsgáltatnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 24., 11:50; Megválaszolva: 2011. február 25., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés