Abortusz utáni kérdés

Tiszteletem a nevem attila! A barátnömnek lezajlott az abortusza minden jó zajlott le mondta az orvosa és aztszeretném megkérdezni hogy a vérzése 2 nap alatt elmult de viszont mesélte barátnöm hogy a vizelete enyhén csipet neki.elmenjen vele az orvoshoz vagy normális tünet az abortusz után? az utobbi kérdésemnél nem mondtam ell hogy milyen ciszta mütéte volt a barátnömnek megtudtam töle hogy a jobb betefészkéböl mütötek ki régen fiatal idejében cisztával.köszönet a meghalgatásáért, tisztelettel Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza húgyúti fertőzés témában

Kedves Attila!

Elképzelhető, hogy húgyúti fertőzése lett barátnődnek. Javaslom, hogy a háziorvost keresse fel, mert antibiotikum adása lehet szükséges.

Kérdés: 2011. február 24., 00:11; Megválaszolva: 2011. február 25., 10:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.