Bal oldali herefájdalom!

isztelt Dr.Ur, no! már évek ota érzem hogy a bal oldali herém és alhasam tompán fáj! voltam urologus szakorvosnál megvizsgált megrongenezte a herémet, de nem talált semmit, minden renben volt! azt mondta hogy fel vagyok fázva! néha 3-4 honapig nem fáj, utánna meg megint el kezd fájni és néha eltart 1-2 holnapig is! az ágyékomban észrevettem hogy van 2 kis csomocska, ami elég kicsi max 2 mm, kozvetlen a péniszem mellett a herezacskoban, úgy érzem hogy a mellékhere fáj mert amikor megtapintom nem fáj a herém! , de ez már akkor is igy volt amikor orvosnál voltam, és azt mondta hogy minden rendben! nem tudom mi lehet, remélem nem rák! kérem segítsen! válaszát elore is koszonom!

Dr. Kocsis István válasza here témában

Tisztelt Olvasónk!

Leírása alapján Ön makk egészséges, így nincs segítségre szüksége. A lágyékban tapintott kis csomócska egy nyirokcsomó, ami mindenkinek ott van. Kis fizikai munka, túlerőltetés szokott tompa lágyéktáji, herékbe sugárzó panasz okozni. Az Önt vizsgáló kollégának érdemes hinni, hiszen az a vizsgálat amit Ő végzett, egyértelműen kimutatta volna ha volna komolyabb gond.

Kérdés: 2011. február 22., 20:05; Megválaszolva: 2011. február 25., 10:28
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megduzzadt herezacskó
Fáj a jobb herém
Üdvözletem Doktor Úr! Egy 18 éves fiatalember vagyok,egy kérdésem lenne illetve a panaszom. Tegnap este arra keltem fel nyomja valami a jobb herém és...
Jobb (mellék) herén 7-8mm...
Tisztelt Doktor Úr! A jobb herém hátsó felső részében, gondolom a mellékherémen van egy érzetre 7-8 mm nagyságú „mogyoró” formájú valami....
kezeletlen vízsérv
Jó napot kívánok! A kisfiammal (novemben tölti be a 6. életévét) kapcsolatban lenne kérdésem. 2020 márciusban vettük észre hogy a jobb oldali...
Torsio Testis
Tisztelt Doktor Úr! Hónapokon keresztül állt fent torsio testis. A coronavirus miatt nem műtötték meg. Manualis detorquatio-t hajtottam végre...