Duzzanat

Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő Egy héttel ezelőtt volt fitymaszűkület miatt körülmetélésem. A műtét folyamán minden rendben ment, de rá egy nappal a varrat alatti bőr felduzzadt és nyomásra érzékeny lett. A varratok mentén kisebb vérrel teli hólyagok jelentkeztek. Ezek az elmúlt napokban eltűntek de a duzzanat továbbra is változatlan (már egy hete) . Az orvos utasítása szerint nem hagyom vízzel érintkezni az operált területet napi 2-3 kamillázással és Phlogosam kenőccsel kezelem. A varratok lassan de esnek kifele. MInden esetre a duzzanat nem hagy nyugodni.... Kérem segítsen megállapítani ennek okát és kezelését Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza körülmetélés témában

Tisztelt Kérdező!

A fájdalom, bőrpír és váladékozás az aggasztó tünet. A duzzanat felszívódása több hét, így még teljesen normális a leírt gyógyulási folyamat. Folytassa tovább az elkezdett kezelést.

Kérdés: 2011. február 22., 16:23; Megválaszolva: 2011. február 25., 15:08
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Teljes Körülmetélés után
Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy teljes körülmetélést végeztek rajtam a napokban (2 napja) és szeretném tudni hogy ön...
Fitymatúltengés, phimosis
Tisztelt Doktor Úr! Fitymatúltengésem van.Voltam vele urológusnál. . A javaslata circumcisio vagyis körülmetélés. Ezzel kapcsolatban...
Körülmetélés után
16 éves fiú vagyok csütörtökön (június.21.) műtöttek fitymatúltengés miatt.2 nap telt el azóta és nekem a doktor azt mondta h nem szabad...
Körülmetélés után 3 héttel
Üdv! Holnap lesz három hete, hogy körülmetéltek. A műtétnek nyoma már szinte semmi nem látszik, nincs seb és a varratok is kihulltak. A makk...