• Kapuzárás ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ex párommal szeretkezés közben, stílusát tekintve (lovagló) töbször kértem ne tegyen olyn nagy mozdulatot, de hiába, péniszem töbször ki csúszott és rá ült, nagyon fájt, de reggel vettem észre hogy péniszem nem a szokásos modon volt merev, el volt-van törve! Sajnos egyszer tettünk sikertelen szeretkezést de a vége kudarc ! Azóta gyorsan elhagyott , elhasznált papír zsepit el kell dobni ! Mit tehetek ? Van erre mód hogy még ne legyen kapu zárás ? És a nagy ö nevetve othagy ?Ezt autós berkekeben, ugy hívják CSERBEHAGYÁS Vagy köszönjem meg neki, hogy vele lehettem ? Nagyon köszönöm, és nagyon várom pozitív válszát ! Szép napot .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisztörés témában

        Kedvs Uram! Mindenképp sürgős urológiai vizsgálatot igényel a probléma, anélkül prognózis nem mondható.Még ma menjen el vizsgálatra!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 21., 14:41; Megválaszolva: 2011. február 22., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés