Termoterápia

T. Doktor Úr! Én egy olyan problémával fordulnék önhöz, hogy február 15.-én elvégeztek nálam egy termoterápiás kezelést és azóta a húgycsövem borzasztóan szúr pisilés közben, illetve ha pl összenyomom a combommal a heréket, húgycsövet akkor is és sajnos nem érzek jobbulást pedig már 4 napja történt. Az volna a kérdésem hogy ez normális dolog-e és hogy magáról a termoterápiás kezelésről mi a véleménye. Amúgy engem krónikus prosztatagyulladással küldtek oda.Ez is ahogy kiderült arról is szeretnék majd még kérdezni mert elég érdekes. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza urológia témában

Tisztelt Olvasónk!

Személyes tapasztalatból származó véleményt nem tudok mondani a thermoterápiás kezelésről, mert ma már kevés helyen végzik. Javaslom, keresse fel kezelőorvosát, mivel szakvizsgálat után lehet eldönteni a teendőket.

Kérdés: 2011. február 19., 07:40; Megválaszolva: 2011. február 25., 09:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...