Szokatlan erekciózavar

Kedves Doktor Úr/Nő! Kisebbik fiam valamilyen szokatlan módnál fogva, teljesen érthetetlenül erekciózavarban szenved, amit ahogy leírtam, semelyikünk sem ért. Ő még csak 14 éves, szóval ez tényleg mindkettünket aggaszt. Pláne úgy, hogy ő éppen a kamaszkor kellős középen van. Az egész probléma 2 hete kezdőtött, amikor egy nagyon félreértelmezett és akartlanul "jött" gondolat szállt a fejébe, ami az volt, hogy az álomnő képét akaratlanul összekeverte az ideál képével, persze azonnal kirázta a fejéből; mégis mostanáig valamilyen érthetetlen módon erekciógondjai akadtak. Nem homoszexuális, nincs alacsony tesztoszteronszintje, szóval semmi különös nincs. Nem tudom az okát. Most éppen beleolvastam néhány szakkönyvbe, amelyek ezzel a témával foglalkoznak, és azt írják, hogy a merevedészavar sokszor stressz miatt fordul elő. Aztán még a merevedés anatómiáját is elolvastam, amiben azt írták, hogy a vér a barlangtestekből (ha nem -be) a péniszbe áramlik, így okoz a beáramlott vér erekciót. Tényleg tehetetlen vagyok. Urológushoz nem akar elmenni, mert égőnek találja. Most mit tegyek? Nincs valamilyen természetes gyógymód erre, mintsem gyógyszeres kezelés? Úgy értem, olvastam, hogy a túlérzékeny péniszre van egy olyan gyógymód, hogy néhány napig sós-langyos vízbe kell áztatni, no meg jönnek még a kenőcsök, de ahogy azt mondtam, szeretnék olyan gyógymódot találni e betegségére, ami természetes, mégis örökre (legalábbis 60 éves koráig) megoldja a problémát. Szóval mégegyszer: meglát egy számára teljesen vonzó nőt, és alig... Válaszát előre is nagyon köszönöm, Egy aggódó apa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza merevedési zavar témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben korábban volt erekció a probléma pszichés lesz. Le kell ülni a fiúval és a problémát, gátlásokat átbeszélni. Amennyiben szükségét látják kérjék szakember segítségét. A szervi okot nem tarto valószínűnek. Ennek kizárása csak urológus által lehetséges, de valóban korainak érzem. A kérdésben leírt gyógymódnak semmilyen alapja nincs.

Kérdés: 2011. február 18., 23:24; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:29
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés