• Baktérium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Kislányomnak a vizeletben PSEUDOMONAS SPP baktériumot találtak 4000 UFC/ML . Ez mit jelent? Nagy a veszély?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Húgyúti fertőzésre utal a lelet, önmagában egy kiragadott érték alapján nem lehet többet mondani, ha a panaszokat, a vizeletvétel módját nem ismerjük, keressék fel a vizsgálatot elrendelő orvost.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 17., 14:03; Megválaszolva: 2011. február 20., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés