Mit lehet tenni hólyaghurut ellen?

Tisztelt Doktor úr! Már egyszer érdeklődtem öntől a hólyaghuruttal kapcsolatban, azt tetszett írni, hogy gyógyítható de minél előbb keressek fel egy urológust. én ezt a lépést meg is tettem. Az orvosom egy hosszabb kúrát ajánlott. Kaptam egy gyógyszert, amit 3 hónapon keresztül kellett szednem, mellé pedig csipkebogyó kapszulát is vettem. Teljesen megszűntette a fájdalmaimat. Ám már több mint 1 hete elfogyott a gyógyszerem és most megint elkezdett csípni a vizeletem, ég a hugyhólyagom. Nagyon fájdalmas. Mit lehet ilyenkor tenni? Van rá valamilyen mód, ami végleg elmulassza a hólyaghurutot? Segítségét és válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Visszatérő hólyaghurutnál érdemes nőgyógyászt is felkeresni, mert előfordulhat, hogy nőgyógyászati fertőzés okoz felszálló húgyúti gyulladást. Addig is javaslom tőzegáfonya szedését, bő folyadékot, C-vitamin szedését.

Kérdés: 2011. február 15., 07:56; Megválaszolva: 2011. február 17., 10:17
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés