Kihez forduljak

27 eves vagyok es ezelott 5 eve lett vege a kapcsolatomnak ami 4 evig tartott minden rendben volt utanna kulfoldre utaztam munkaugyben 3 baratnom volt de a kapcsolat nemtartott sokaig, ha sex-re kerult a sor sajnos 10-15 masodperc mulva vegelett. feltoltottem egy kepet en nemvagyok doktor es nemtudom megallapitani mi is lehet es szerintem ez a problema. kedves doktorno segitsen dohanyzom tudom a dohanyzas nem tesz jot szeretnek egy gyogyszert amitol tovabb birom az iramot nem csak 10-15masodperc. Szeretnek orvoshoz fordulni, de nemtudom kihez kell, szukseg-e van mutetre.Esetleg milyen gyogyszer kell Az en eszre vetelem a nemiszerven de leginkabb a (sapka) also iven kis spora jelenesek vannak. Elnezeset kerem a szavakert.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza urológia témában

Kedves Kérdező!

A kép nagyon életlen, de a kis növedékek lehetnek papillomatosis penis nevű elváltozás miatt, ez ártalmatlan, kezelést nem igénylő tünet. Persze a pontos diagnózis fizikális vizsgálat után lehetséges. A korai magömlés oka legtöbbször lelki, de tájékozódó urológiai vizsgálat szükséges. Keressen fel urológust!

Kérdés: 2011. február 13., 22:24; Megválaszolva: 2011. február 15., 11:00
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...