Húgycső égés

Tisztelt doktornő/úr! A következő problémával fordulok Önhöz! 2010 októberében sikerült összeszednem a gonorrhoea és klamidia nevű betegséget, amit az itteni nemibeteg gondozóban kikezeltek antibiotikummal! Akkor minden panaszom (húgycső égés, gyakori vizelési inger) el is múlt! Valahogy november vége felé egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy vmi átlátszó folyás ismét elő jött, és a vizelet is csípett! Ekkor ismét felkerestem a nemibeteg gondozót, aki vett újra vizeletmintát, majd 2 hét múlva jött az eredmény, hogy teljesen negatív! Aztán ezek a panaszok maguktól megszüntek, majd január elején újra előjött ez az átlátszó folyás és a húgycső égés, újra bementem a nemibeteg gondozóba, és urológushoz is, és mindkettő azt állapította meg, hogy teljesen egészséges vagyok, és hogy ezek a panaszok el fognak múlni! Ön szerint ez normális utóhatása ennek a két betegségnek még így 3 hónap után is? Ön mit javasol, mit kellene tennem, hogy végre fény derüljön a panaszom okára? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza urológia témában

Kedves Kérdező!

Ha a vizsgálatok kizárták a fertőzést, megnyugodhat. Fogyasszon kisvirágú füzike teát és áfonyadzsúszt, ez remélhetőleg rendezi problémáját!

Kérdés: 2011. február 01., 14:17; Megválaszolva: 2011. február 02., 11:55
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...
Prosztatával kapcsolatos
Tisztelt Doktor úr/nő, Már két éve van nekem ez a folyamat és nem értem mitől van.Például ha sokáig ülök és fel állok miden ok nélkül olyan...