SPERMA

DOKTOR ÚR! HOL IS KEZDJEM? RÉGEBBEN SOKSZOR VÉGEZTEM ÖNKIELÉGÍTÉST, PERSZE VAN HOGY NÉHA MAI IS VÉGZEK. A SZEXUÁLIS ÉLETTEMMEL MINDEN RENDBEN, ÁTLAGOSNAK MONDHATÓ. GYEREKET SZERETNÉNK A PÁROMMAL! ELMENTÜNK MINDENFÉLE VIZSGÁLATRA, OTT AZT MONDTÁK MIND A KETTŐNKNEK HOGY MINDEN RENDBEN VAN. ILL. NEKEM VOLT HOGY ÉRTÉKELHETELEN VOLT AZ EREDMÉNYEM, ÉS VOLT HOGY TÖKÉLETES! ELMENTEM ANDROLOGUS SZAKORVOSHOZ AKI KIADOTT EGY IGAZOLÁST HOGY MINDEN RENDBEN VELEM. (A PILLANATNYI MINTÁBÓL EZ AZ EREDMÉNY SZÜLETETT) ÉS AZT MONDJA Ő SEM ÉRTI AZ EGÉSZET, CSAK ARRÓL ADD KI PAPÍRT AMIT LÁT ÉS TAPASZTAL, SZERVI ELVÁLTOZÁSOM NINCS. NEKEM EGY KICSIT KEVÉS A SPERMÁM. (MENNYISÉG ÉS A MINŐSÉG IS NORMÁL ÉRTÉKEKEN BELÜL VAN, CSAK AZ ALSÓ ÉRTÉKEKHEZ KÖZEL)SZEDJEK VITAMINOKAT.. A SPERMAKÉPEM NEM SOKAT JAVULT, SAJNOS. DE AZÉRT MÉG ÍGY IS NORMÁLISNAK MODHATÓ. A KÉRDÉSEM AZ VÉGÜL IS AZ VOLNA HOGY RÉGEBBEN ÚGY EMLÉKSZEM TÖBB SPERMÁM VOLT MONDJK (MENNYISÉG) HÁROMSZOR ANNYI MINT AMI MOST! EZ MITŐL LEHET? MOST A SPERMÁNAK A MENNYISÉGÉRE GONDOLOK? MITŐL VÁLTOZHATOTT EZ MEG? MIT KELL TEGYEK HOGY ÚGYANANNYI LEGYEN MINT RÉGEN? SPORTOLOK, JÓL TARTOM MAGAM. VIGYÁZZOK MAGAMRA. NEM ÉTEM, REMÉLEM TUD SEGÍTENI. GYORS VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza spermakép témában

A változó spermamennyiség hátterében lehet egyszerű ok is, mint például a forró ülőfürdő, ami elpusztíthatja az ivarsejteket. Azt érdemes tudni, hogy az ivarsejtek érési ciklusa 7 hét, ami azt jelenti, hogy ennyi idő telik el a herében való kifejlődés és az ondóhólyagba való vándorlás során. A megfelelő mennyiséghez emellett három napi "gyüjtögetés" kell, ami önmegtürtőztetést jelent.

Kérdés: 2011. február 01., 11:30; Megválaszolva: 2011. február 15., 17:01
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Clostilbegyt mellékhatásai
Tisztelt Doktor Úr, 33 éves férfi vagyok, vékony, magas testalkatú. Nem vagyok elhízva, jellemzően ugyan ülő munkát végzek, keveset de azért...
Magas FSH férfi esetén
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 2017-ben hereviszérrel műtöttek az állandó fájdalom miatt, illetve akkori a spermakép 0 értéket hozott. A műtét...
Spermaszám
Üdvözlöm. Sperma eredmény 0,8 ml, 12,8 millió, teljes motilitás 72%, progresszív motilitás 50% non progresszív 22% immotilis 28%. Ez milyen...
Teratozoospermia termeszetes...
Tisztelt Doktor Ur! Az alabbi leletet mar megkuldtem Innek, de tovabbi kerdeseim lennenek: Párom 39 és 44 éves vagyok. Korábbi kapcsolatból...