• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szép napot kivánok szeretném megkérdezni hogy a két here mellékherének egyformának kell e lennie/ugyanis a ball oldalsó herevezetékem olyan mintha teltebb lenne de ez már nagyon régen igyvan néha mintha éreznék is ott valami kisebb feszultséget/de fájdalom nincs vizelési fájdalmak nincsennek de néha olyan rossz kozérzetem van hányingerem gyengébb vagyok kozben olyan gyomoridegu jwellegem is van amire nyugtatót szedek/voltam nemrég vérvizsgálatra vizelet és jók az eredmények nemtudom most ez befolyásolhat e**de nemérzek ott semmi fájdalmat volt mikor éjelente tobbszor felkelett köölnömvizelni de az elmulott de néha elö jön/kenegethetem valami krémmel:?gyógyteát iszom cickafarkot és zsurlót szedek béres cseppet is ugyérzem használ koszonom nagyon szépen elöre is a válaszát /

        Dr. Kocsis István válasza a here témában

        Tisztelt Olvasónk! A bal oldali mellékhere fölött lehet kissé tág visszérköteg. Amennyiben tapintásra nem fájdalmas, nem porckemény és nem lényesen nagyobb, mint az ellenoldali, akkor aggodalomra semmi ok. A gyógyteák közül a kisvirágú füzikét javaslom.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 30., 17:18; Megválaszolva: 2011. február 15., 16:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés