Heresérvem van?

Tisztelt doktor Úr! Bal herémben görcsös dudorok vannak, olyan mintha belek lennének.Ezek a görcsök puha összenyomható tapintásra. A herém lóg is a másikhoz képest. Egyre gyakrabban szúró fájdalmat érzek, csak pihenés hatására szűnik. Akkor vissza is húzódik a dudorossága.Pár napja észrevettem, hogy már a jobb herémben is kezdődik a dudorodás felül.Eléggé aggódom. Ön szerint mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza herevisszér témában

Tisztelt Kérdező!

Belek a herezacskóba csak a herevezeték mellett juthatnak le. Amennyiben itt nem tapint elváltozást és a lágyéktájék is rendben van nincs sérve. A herezacskóban a mellékherék, herefüggelék és a herékhez vezető vénák is jól tapinthatóak, valószínűleg ezeket érzi.

Kérdés: 2011. január 29., 20:13; Megválaszolva: 2011. január 31., 22:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.