• Heresérvem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr! Bal herémben görcsös dudorok vannak,olyan mintha belek lennének.Ezek a görcsök puha összenyomható tapintásra. A herém lóg is a másikhoz képest. Egyre gyakrabban szúró fájdalmat érzek,csak pihenés hatására szűnik. Akkor vissza is húzódik a dudorossága.Pár napja észrevettem, hogy már a jobb herémben is kezdődik a dudorodás felül.Eléggé aggódom. Ön szerint mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a herevisszér témában

        Tisztelt Kérdező! Belek a herezacskóba csak a herevezeték mellett juthatnak le. Amennyiben itt nem tapint elváltozást és a lágyéktájék is rendben van nincs sérve. A herezacskóban a mellékherék, herefüggelék és a herékhez vezető vénák is jól tapinthatóak, valószínűleg ezeket érzi.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 29., 20:13; Megválaszolva: 2011. január 31., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés