• Gyakori vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Nemrég gyakori vizelési problémával fordultam Önhöz, mikor Ön azt tanácsolta keressek fel egy urológust, ami meg is történt. Vizelettenyésztést csinált, ami nem hozott választ a panaszaimra, vagyis negatív lett. Voltam átfogó hasi ultrahangon ami szintén nem mutatott elváltozást de ez a gyakori vizelési inger csak nem akar elmúlni. Az urológus Xorimaxot írt fel és kaptam mellé Gynoflor hüvelytablettát, de a tüneteim nem igazán javultak. Valamelyest enyhültek ugyan nem lett olyan mint régen..... Mikor visszamentem kontrollra a terápia megismétlését javasolta de mivel nem volt a vizeletemben semmiféle baktérium nem igazán értettem, hogy minek kellene még 20 szem antibiotikumot beszednem. Továbbá a doktorúr azt is kifejtette, hogy minden eredményem kitűnő és nem érti, hogy mi okozhatja a problémát és hogy igazából semmilyen tünet nem igazolja a panaszaimat. Semmim nem fáj és semmi mást nem érzek csak állandó vizelési ingert. Ez azért is nagyon rossz, mert nem tudok hosszabb utakat, ami elég rossz, mert sokat kell buszoznom. A tanácsát szeretném kérni, hogy merre induljak tovább, mi okozhatja a problémát? Okozhatja stressz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a vizelési panasz témában

        Tisztelt Olvasónk! Természetesen a gyakori vizelési inger összefügghet a stresszel. A szervi okot egyértelműen hólyagtükrözéssel lehet kizárni. Érdemes olyan szakrendelést felkeresni, ahol van lehetőség ilyen vizsgálat elvégzésére.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 29., 18:38; Megválaszolva: 2011. február 15., 16:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés