Here

Tisztelt Doktor úr! A bal herémen alul nagyon régóta érzek egy kis csomó vagy göb szerűséget. Csak akkor tudom kitapintani ha lóg a herezacskóm, tehát hidegben amikor kisebb akkor nem érezhető. Tavaly voltam emiatt urológusnál, aki azt mondta, ez csak a mellékhere. De a vizsgálat közben is kisebb volt a herezacskóm, ezért kételkedtem benne hogy valóban azt érezte-e amit én. Amint mondtam, régóta ott van, semmilyen problémám nincs vele, illetve amikor hozzáérek mintha a péniszem kissé összehúzódna. Remélem tényleg csak a mellékhere és én reagálom túl. Válaszát előre is köszönöm, remélem hogy megnyugtató lesz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza here témában

Tisztelt Kérdező!

A herezacskóban a herén kívül még több képlet is tapintható. A leírás alapján aggodalomra semmi ok. Akkor kell orvoshoz fordulni, ha fájdalmas, vagy fokozatosan nő (ez gyulladásra utalna) .

Kérdés: 2011. január 24., 18:58; Megválaszolva: 2011. január 26., 11:09
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.