• Felfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kb egy hete 38.2 a lázam és alhasi fájdalmaim vannak főleg középtájon a köldök vonalában, és úgy 20 percenként vizelési ingerem van, és ez több kevesebb sikerrel szokott járni. Ezt mi okozhatja? Talán felfázás? Mivel lehetne kezelni? Vagy forduljak orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Húgyúti fertőzése lehet, parenchymás szerv is lehet gyulladásban, erre enged következtetni a láz. Mielőbb keressen fel urológiai szakrendelést!Valószínűleg antibiotikum adása lesz szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 24., 17:50; Megválaszolva: 2011. január 25., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés