• Here tájéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Tavaly november végén egyik napról a másikra elkezdett zsibbadni a heréim és a péniszem. Ez a zsibbadás december végére alább hagyott. Jelenleg a bal herém alatt az ágyékomnál ahol a csont található mindennapos bizsergő, zsibbadó érzés tapasztalható. a csont maga is sokszor enyhén fáj. a zsibbadó érzés ki szokott terjedni a bal herémre és a péniszemen érzem ahogy halad felfelé, A heréimen elváltozást nem tapasztaltam, megnagyobbodás nincs. Annyit vettem észre még, h eddig a péniszen is található volt kevés szőrzet, most már egyáltalán nincs. Illetve sokszor megy a hasam. Minden más rendben van.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a here témában

        Egy urológiai vizsgálat nem ártana, kizárandó minden szervi bajt, az sem kizárt hogy gerincbántalma lehet.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 24., 00:25; Megválaszolva: 2011. január 27., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés