• Véres vizelet nemi aktus után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy párommal már 1 éve együtt vagyunk sok alkalommal éltünk már nemi életet de az utóbbi időben nálam véres vizelet illetve kissebb alvadt vér darabok távoznak belőlem. Urulógus szakorvosnál már voltam ő azt mondta hogy semmi baj nincs valószínűleg csak kissebb vesekő ürítés. ez van mikor csak 1 alkalomra szól amikor elsőre midnent ki tudok üríteni de van mikor 2-3 nap ilyenkor nem tudok 1xre mindent kiüríteni. Emiatt kérdezném azt hogy ennek mi lehet az oka hogy csakis nemi élet után jelentkezik és semmi fájdalom nem tapasztalható csak maga a véres vizelet+ alvadt vér darabok . Válaszokat előre is köszönöm Kenny

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a Véres vizelet nemi aktus után témában

        A tünetek pontos tisztázására további vizsgálatok szükségesek. Személy szerint egyetértek a kollégával, valószínű, hogy húgyúti kövesség állhat tünetek hátterében.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 00:41; Megválaszolva: 2011. január 23., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés