Vizeletben vérfoszlányok

Azt szeretném megtudni, hogy mennyire sürgős orvoshoz menni ilyen tünetekkel, hogy a vizelet szúr és a végén vér csepeg, de vérfoszlányok távoznak vizeléskor. Pár nap itthoni gyógykúra, melegfürdő, gyógyteák alkalmazásánál lehet várni pár napot.? Mi okozta ezt? nem léptem félre, és nem vagyok felfázva. beutaló feltétlenül kell az urológiára a háziorvostól? anélkül nem lehet menni? Mit csinálnak ott velem a vizeletvizsgálaton kívül?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza véres vizelet témában

A vizeletben vérfoszlányok származhatnak gyulladásból, de akár húgyúti kövesség, alvadási probléma, stb. is okozhatja. Az első lépés a vizeletvizsgálat, mert ez alapján kiderül, hogy fertőzés, gyulladás jelen van-e. Urológiára nem kell beutaló.Forduljon orvoshoz az otthoni kezelés helyett.

Kérdés: 2011. január 17., 12:34; Megválaszolva: 2011. január 18., 11:09
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma