Tamoxifen

Kedves Doktor Úr! Alacsony spermaszám, illetve alacsony tesztoszteron szint miatt Tamoxifen Teva 20 mg - os gyógyszert írt fel a férjemnek egy andrológus. Valóban megfelelő ez a gyógyszer, illetve okozhat merevedési zavart és csökkent libidót? Válaszát nagyon várom és előre is köszönöm!

Dr. Csanádi Gábor válasza spermaszám témában

A gyógyszernek merevedési illetve libidó problámákat nem kellene okoznia. Amennyiben ezek jelentkeznek és egyértelműen a gyógyszer szedéséhez köthetők érdemes hamarabb, ismételten felkeresnie az andrológusát!

Kérdés: 2011. január 15., 09:46; Megválaszolva: 2011. február 01., 21:24
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Kortikoszteroid mellékhatása
Tisztelt Doktor! Oligozoospermia max spermavizsgálatom diagnózisa. Mindennek utánaolvasva arra jutottam, hogy esetleg egy kortikoszteroid tartalmú...
Spermakép
Tisztelt Doktor Úr!     A férjem spermaképe a következő:   sperma mennyisége: 2, 4 ml sperma pH: 8, 0 spermiumszám: 34, 7...
Spermaszám vizsgálat elemzése
Tisztelt doktor úr/nő! Spermaszám vizsgálaton vettem részt megtermékenyítőképesség miatt és a következő eredményeket kaptam: Sejtszám: 2...
Sperma vizsgálat kiértékelése
Tisztelt Doktor ÚR! sperma vizsgálatom eredményével kapcsolatosan érdeklődnék. össz sperma: 59, 4 M spermium cc. 19, 8 M/mol  (kérdésem...
Kisebb vérzés a makkon