Tamoxifen

Kedves Doktor Úr! Alacsony spermaszám, illetve alacsony tesztoszteron szint miatt Tamoxifen Teva 20 mg - os gyógyszert írt fel a férjemnek egy andrológus. Valóban megfelelő ez a gyógyszer, illetve okozhat merevedési zavart és csökkent libidót? Válaszát nagyon várom és előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csanádi Gábor válasza spermaszám témában

A gyógyszernek merevedési illetve libidó problámákat nem kellene okoznia. Amennyiben ezek jelentkeznek és egyértelműen a gyógyszer szedéséhez köthetők érdemes hamarabb, ismételten felkeresnie az andrológusát!

Kérdés: 2011. január 15., 09:46; Megválaszolva: 2011. február 01., 21:24
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma