Urulógia

Tisztelt doktor nő! úr! Olyan kérdésem lenne, hogy egyik ismerősöm mondta mikor szteroidot szedett) izomnövelésre használta) akkor a hímvesszője befeketedett lehet ennek valami köze a szteroidokhoz? És az lenne igazából még a kérdésem sokat mondják, ha valaki szed annak nem fog föl állni... Mi okozza azt, hogy szteroid használata növeli az impotencia kialakulását. Azt szeretném még kérdezni, ha egy kúrát kipróbálok attól nem lehet bajom nem? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Szegedi Krisztián válasza szteroid témában

Javaslatom: ne próbálja ki. Olyan súlyos mellékhatásai lehetnek melyektől nem csak a nemi élete, de más létfontosságú szervei is károsodhatnak.

Kérdés: 2011. január 13., 14:54 ;Megválaszolva: 2011. január 23., 19:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Szteroid és gyermekvállalás
Tisztelt Webdoktor! Kérdésem az lenne, hogy szteroidok használata milyen kockázatot jelenthet a gyermekvállalásra, okozhat-e bármiféle fejlődési...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére