• Sűrű vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Suru vizelesi problemam van, es, amikor szuksegesse valik, maximum 30 percig vagyok kepes tartani. Rendszeresen kijarok ejszaka is a wcre legalabb 2*, de van, hogy tobbszor. Ez a problema kicsi korom ota fennall. 10 eves koromig bepisiltem ejjel, amit vegul egy gyogyszer segitsegevel- a nevet sajnos nem tudom-, sikerult megszuntetni. Szedek egy gyogyszert, aminek a neve Con Cor Cor. Ezt nem rendszeresen, napi jelleggel, hanem amikor szuksegem van ra. Ezt februar ota szedem. Nem tudom, h befolyasolhatja e, bar a vizelesi problemam kicsi korom ota letezik. Mar megtanultam ezzel a problemaval elni, de most kulfoldon olyan munkam van, amiben rendkivul zavaro, foleg az ejszakai suru vizeles. Milyen gyogyszerrel lehet ezt orvosolni? Olyan gyogyszerre volna szuksegem, amit Angliaban lehet kapni. Elore is koszonom a valaszat!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírása alapján, vizelési problémái született érzékenységre vezethetők vissza. Ennek van neurogén és pszichés komponense is, hiszen a vizelés egyfajta feszültségoldó szelepként is működhet. Nem lehetetlen, hogy idegen környezetben panasza fokozódik. Vannak próbálkozásaink a gyógyszeres kezelésre, de ehhez egy urológiai szakvizsgálat szükséges.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 12., 17:51; Megválaszolva: 2011. január 21., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés