• Fizymaszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő Azzal a kényelmetlen kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kb: 1hónapja az interneten olvasottak alapján szerintem FITYMASZÜKÜLETEM van. Tünetek nincsenek: Fájdalmaim nincsenek, pisilés könnyed és zökkenőmentes, nyugodt állapotban és szeretkezés közben sem fáj. Annyit veszek észre, hogy amikor hátra akarom húzni a bőrt akkor a szokásoshoz képest picivel nehezebb, és amikor teljesen hátra húzom olyan érzés fog el mintha egy gyűrű lenne rajta, az viszont egy picit fáj ezért is csak ilyen későn fordulok tanácsért, mert eddig azt gondoltam, hogy majd elmúlik, de a barátnőm is tanácsolta, hogy na, most már irány az orvos! Az a kérdésem lényege hogy ilyenkor mi a teendő, mert az interneten, amit olvasok, ugye annak hinni nem lehet olvastam kenőcsről, műtétről különböző kezelésekről! Egy műtétet nem akarok! Hova kell az ilyennel fordulni? Hogy ilyenkor mi a teendő? Mennyi a gyógyulási idő? Mi jöhet egyáltalán szóba? Milyen gyógyszerek alkalmazhatóak? Várom mihamarabbi válaszát! Üdv.: Stumpf Gergő /23/

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a fitymaszűkület témában

        Az idő eldönti, hogy Önnek műtétre lesz-e szüksége vagy sem. Azt javaslom, hogy ne olvasgasson, hanem kérje Urológus orvos tanácsát, aki meg tudja ítélni hogy Önnek mi az optimális megoldás.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 05., 17:55; Megválaszolva: 2011. január 09., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés