• Befolyásolhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire befolyásolja párom megtermékenyítő képességét, ha gyerekkorában volt egy balesete, aminek következményeképp az egyik heréje felcsúszott (műtéti beavatkozással helyrehozták) viszont az említett heréje feljebb/közelebb van a testéhez, mint a másik, ami normál helyzetében van? Válaszát előre köszönöm

        Dr. Kocsis István válasza a here témában

        Tisztelt Olvasónk! Ha a here nincs a hasüregben, már nagy valószínűséggel biztosított a here jó működéséhez szükséges alacsonyabb hőmérséklet. Ha régebb óta próbálkoznak,és mindkettejük kivizsgálása elindul, annak része férfiaknál az andrológiai vizsgálat. Ott spermavizsgálat történik, ami fényt derít az ivarsejtek minden lehetséges eltérésére.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 28., 22:12; Megválaszolva: 2010. december 29., 15:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés