• Gomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr vagy Doktor Nő! A problémám a következő! Hugycső nyílás körül időnként kipirosodik és enyhén ég (talán ez a helyes szó az érzésre) De tényleg enyhe. Kicsit mintha kellemetlenebb szaga lenne mint szokott. És időnként majdnem teljesen elmúlik, van amikor megint előjön. 1 éve tart a dolog kb. Az elején kezeltem canestennel, betadine krémmel, candibene krémmel, tartósan egyik se használt. Helyi kórházba voltam urológián, ott akkor pont nem láttak rajta semmit. Leküldtek std laborba, mivel vizeléskor nem csíp nem fáj a fellületét egy fülpiszkálóval megtörölték, ez volt a mintavétel. Majd utána megjött az eredmény hogy negatív mindenre. Magán bőrgyógyásznál is voltam vele, ott azt mondták hogy biztos a tartós canesten kezelés miatt, ne kenjek rá semmit és elmúlik magától. Ez volt vagy fél éve és a probléma még most is fenn áll. Mi lehet a gond, kihez forduljak?! Mit tudna tanácsolni?! Ennyi idő után igazán jól jönne ha valaki tudna segíteni rajtam! Előre is köszönöm! És kellemes Ünnepeket!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a Húgycső témában

        Húgycső váladék tenyésztést kellene végeztetni (ez egy kicsit kellemetlen), ezt vagy Nemibeteg gondozóban vagy Urológiai szakrendléseken végzik.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 22., 18:25; Megválaszolva: 2010. december 29., 13:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés