• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Segítséget szeretnék kérni a következő ügyben. 26 éves hölgy vagyok, gyerekvállalás előtt. Férjem sajnos epilepsziás és gyógyszert szed rá a trileptal nevű gyógyszert. Érdeklődnék, hogy ez kihat e valahogyan a fogamzásra? Figyelni kellene e valamire? Probléma lesz e hogyha teherbe esek? Lehet a gyógyszer hatása alatt gyereket nemzeni? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csanádi Gábor válasza a epilepszia témában

        Kedves Hölgyem! Elsőként elnézést a késői válaszért, csak most találtam meg a postafiókomban. Mostanára már valószínűleg megnyugtató választ talált a kérdésére. Amennyiben nem, úgy ismereteink szerint nyugodtan vállalhatnak gyermeket, a gyógyszernek kimutatott érdemi hatása a spermiumokra nem ismert.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 10., 13:44; Megválaszolva: 2011. január 09., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés